LETNI DOPUST PE Pobegi bo zaprt od 12.7. do 30.7 zaradi rednega letnega dopusta. Ponovno prične z delom v ponedeljek 2.8.
Še vedno poslujemo s spoštovanjem posebnih ukrepov zaradi epidemije COVID-19.

Za vse nujne primere se obrnite na dežurno ambulanto.

Obveščamo vas, da je zobozdravstvena ambulanta trenutno zaprta zaradi upokojitve zobozdravnika. 

eNaročanje

 

eNaročanje vam omogoča elektronsko napotitev in naročanje pacientov na zdravstvene storitve s primarne na sekundarno in terciarno zdravstveno raven ali znotraj sekundarne oziroma terciarne zdravstvene ravni. Postopek eNaročanja poteka na podlagi izdane elektronske napotnice, ki jo izda zdravnik napotovalec z enakimi pravili in strokovnimi kriteriji, kot veljajo danes za izdane papirnate zelene napotnice.


V kolikor je za določeno zdravstveno storitev omogočeno elektronsko naročanje, se lahko pacient naroči na enega izmed naslednjih načinov:

  • Pacienta lahko naroči zdravnik, kateri je izdal elektronsko napotnico.
  • Pacient se lahko naroči sam preko spletne strani https://zvem.ezdrav.si.
  • Pacient se lahko naroči direktno pri izvajalcu zdravstvene dejavnosti, kamor se želi naročiti, pri čemer lahko uporabi vse načine naročanja, ki jih ta omogoča (osebno, telefon 05 653 18 28, elektronska pošta okulodent@gmail.com).


Pri naročanju pacient potrebuje številko elektronske napotnice (13-mestna številka) in številko ZZZS pacienta.


Ker eNaročanje omogoča sprotno zbiranje čakalnih seznamov vseh specialistov, pacient lahko izbira ponudnika kjerkoli v Sloveniji z v tistem trenutku najkrajšo čakalno vrsto.